دعوت مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه جهت ثبت نام و ثبت "تجربه" دانشی در سامانه جامع مدیریت دانش

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت وبرنامه ریزی دانشگاه ، روح اله البرزی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه ضمن دعوت از همه مدیران و کارکنان محترم جهت ثبت تجارب دانشی ارزشمندشان در سامانه جامع مدیریت دانش ، استقرار مدیریت دانش ، انتشار و استفاده از درس آموخته های حاصل از تجارب ، طرح های تحقیقاتی ، اطلاعات و ... در عصر حاضر که عصر دانایی نامیده می شود را امری ضروری و اجتناب ناپذیر دانست .

وی همچنین مزایای "تجربه تایید شده" برای کارمندان را این چنین برشمرد:

- دریافت حداکثر 4 امتیاز ارزشیابی عملکرد سالیانه

- دریافت 50 امتیاز ارتقا به رتبه "عالی" ، دریافت تقدیرنامه سیستمی با امضای رئیس مرکز توسعه مدیریت و اداری وزارت متبوع

- تقدیر از دانشکاران برتر در جشنواره های ملی و دانشگاهی

وی در ادامه تعداد کل کاربران سامانه مدیریت دانش در سطح دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند را در حال حاضر 384 نفر و تعداد تجارب دانشی تایید نهایی را 28 مورد عنوان نمود و افزود در صورت اطلاع رسانی مناسب مزایای مدیریت دانش شاهد افزایش چشم گیر مشارکت کارکنان در سال 1401 خواهیم بود .

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری در پایان خاطر نشان کرد: آدرس سامانه مدیریت دانش km.behdasht.gov.ir می باشد، که این آدرس به همراه فایل های آموزشی و راهنماهای مربوطه در وبسایت اصلی دانشگاه قسمت کارکنان - سامانه ها- سامانه مدیریت دانش بارگذاری شده است.

1401/04/25