اولین جلسه با مسئولین امور مالی واحد ها در سال 1401 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع ، محمد سلمان احمدی شاهرخت مدیر امور مالی دانشگاه ضمن تبریک عید سعید قربان و غدیر از تشکیل جلسه با حضور روسای امور مالی در محل کتابخانه و پایگاه عرضه اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی در روزگذشته مورخ 20 تیرماه خبر داد.

ایشان افزودند هدف از برگزاری جلسه با روسای امور مالی بهبود فرآیند و رویه‌ها و اصلاح موانع و مشکلات موجود در جهت تحقق بهتر اهداف دانشگاه و واحد ها بیان کردند، ایشان افزودند : در زمینه جذب اوراق سال 1400 نسبت به سال 1399 تخصیص افزایش پنج برابری داشته که حدود 70 درصد جذب و 30 درصد باقیمانده با قید فوریت جذب آن انجام خواهد شد.

محمد سلمان احمدی شاهرخت در خصوص تهاتر اسناد خزانه نوع اول (مالیاتی ) و نوع دوم (بانکی ) افزود در این زمینه گام مهمی برداشته شده که مورد تقدیر و تشکر معاونت توسعه دانشگاه قرار گرفت . ایشان نیز کمال رضایت از نحوه جذب آن را داشته و در پایان ضمن تقدیر و تشکر از کلیه پرسنل و کارشناسان واحدها و ستاد دانشگاه در جهت اخذ گزارش مقبول حسابرسی در سال 99 ازتک تک دست اندرکاران تقدیر و تشکر نموده و از خداوند متعال آرزوی موفقیت روز افزون خواستار شد.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
1401/04/21