برگزاری نوبت اول از دومین سری آزمون جامع دوره توجیهی بدو خدمت در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، اولین مرحله آزمون جامع توجیهی بدو خدمت در سال 1401 ، در روز جمعه مورخ 17/04/1401 همزمان با برخی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، بصورت الکترونیکی در دو نوبت صبح در محل مرکز جامع آزمونهای الکترونیکی دانشگاه با تعداد 159 نفر داوطلب، و با حضور سرکار خانم ممتحنی ناظر وزارت بهداشت، مدیر منابع انسانی، کارشناس مسئول آموزش ،همکاران معاونت آموزشی، حراست، بازرسی و فناوری اطلاعات با موفقیت برگزار گردید.

درب سالن ورود به آزمون در نوبت اول از ساعت 7:30 باز و تا ساعت 8:20 داوطلبین مجاز ورود به سالن بوده و آزمون راس ساعت 8:30 شروع و پس از یک ساعت در ساعت 9:30 به اتمام رسید و در نوبت دوم درب سالن از ساعت 10:30 باز و تا ساعت 11:20 داوطلبین مجاز ورود به سالن بوده و آزمون راس ساعت 11:30 شروع و پس از یک ساعت در ساعت 12:30 به اتمام رسید.

لازم به ذکر است آزمون مذکور برای اولین بار توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

نتایج آزمون متعاقبا توسط وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.

1401/04/20