فرم ثبت نام متقاضیان جویای کار در سایت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند طراحی و پیاده سازی گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، دکترحسین دهقانی از طراحی و پیاده سازی فرم ثبت نام متقاضیان جویای کار در سایت دانشگاه خبر داد. طبق اظهارات ایشان در راستای طرح تکریم ارباب رجوع و با توجه به مراجعات مکرر افراد جویای کار، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند در فرآیند شناسایی نیروی شرکتی واجد شرایط اقدام به طراحی فرم ثبت نام متقاضیان همکاری با دانشگاه از طریق شرکت های طرف قرارداد را نموده است. داوطلبان می توانند جهت ثبت نام به آدرس https://mrd.bums.ac.ir/R-iZwaYXO مراجعه نمایند. وی با بیان محدودیت های موجود در جذب نیروی انسانی تصریح کرد به کارگیری نیرو مشروط به وجود مجوز و نیاز، حسب تشخیص دانشگاه از میان ثبت نام کنندگان موصوف بعد از طی فرایند های مربوطه شامل برگزاری آزمون از طریق شرکت طرف قرارداد، مصاحبه تخصصی و تأیید صلاحیت عمومی توسط هسته گزینش دانشگاه و با در نظرگرفتن سایر شرایط خواهد بود.

1401/03/29