پیام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت روز مهندس
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع  دانشگاه دکتر حسین دهقانی  در پیامی پنجم اسفند ماه سالروز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

پنجم اسفند ماه سالروز بزرگداشت دانشمند بزرگ ایرانی، خواجه نصیر الدین طوسی که به عنوان (روز مهندس) نامگذاری شده را به همه مهندسان تلاشگر در راه آبادانی ایران سرافراز، تبریک عرض می نمایم.

تلاش های همه همکاران عزیز و بویژه  حوزه مدیریت منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی  که به عنوان سرمایه های انسانی حوزه سلامت در تلاشند، را ارج نهاده و امیدوارم که با یاری خداوند قادر متعال و با تلاش توام با ابتکار، نوآوری و خلاقیت این عزیزان و با همدلی و همراهی مسئولان دانشگاه، شاهد شکوفایی بیش از پیش توانمندی های ایشان در جهت تحقق اهداف عالی نظام سلامت کشور باشیم.
1400/12/07