مراسم تقدیر از پیشنهاددهندگان برتر دانشگاه

دبیر نظام پذیرش و بررسی پیشنهادهای دانشگاه از برگزاری جلسه نظام پیشنهادها و مراسم تقدیر از پیشنهاددهندگان برتر دانشگاه  روز یکشنبه مورخ 1400/9/14 خبر داد. حسین مهرانپور گفت : این جلسه با حضور نمایندگان محترم نظام پیشنهادها در واحدهای تابعه دانشگاه  در سالن کنفرانس استاد دکتر فروزانفر تشکیل گردید.

ایشان ضمن تشکر از زحمات اعضاء محترم این شورا با بیان اینکه رکن اصلی نظام پیشنهادات استفاده از نقطه نظرات و دیدگاه های همه همکاران می باشد؛ خواستار افزایش سطح مشارکت همکاران در ارائه پیشنهادات سازنده و موثر شد و نظام مشارکتی را یکی از ابزارهای موثر در پیشبرد اهداف سازمان و کمک به بهبود فرآیندها دانست و عنوان نمود هرگونه پیشنهاد باعث توانمندسازی ، رشد ، خلاقیت و توسعه نوآوری در کارکنان می شود.

دبیر نظام پذیرش و بررسی پیشنهادهای دانشگاه ضمن دعوت از کلیه معاونین، مدیران و همکاران شاغل در واحدهای مختلف دانشگاه جهت مشارکت هرچه بیشتر در این امر اظهار امیدواری کرد با استعانت از خداوند متعال با عزمی راسخ حضور اندیشه های نو را فراهم نموده و شاهد شکوفایی خلاقیت همه همکاران عزیز خواهیم بود.

در پایان جلسه ، طی مراسمی از کارکنانی که بیشترین مشارکت را در چند سال اخیر در امر ارائه پیشنهاد داشته اند تقدیر و تشگر گردید و لوح تقدیری از سوی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به ایشان اعطا گردید.

1400/09/15