پیام تبریک روز حسابدار
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، دکتر حسین دهقانی در پیامی "روز حسابدار" را به تمامی همکاران فعال در این حوزه تبریک گفت.:

روز حسابدار یادآور همگرایی و خرد ورزی جمعی و اعتلای نقش بی بدیل حسابداران در عرصه های مختلف اقتصادی، مالی، ذیحسابی و حسابرسی به خصوص در حوزه سلامت است.
حسابداری در حوزه سلامت و نظام بهداشت و درمان با توجه به پیچیدگی های این عرصه یکی از مشاغل مهم و بسیار حساس بوده و حسابدار باید با مدیریت صحیح و شفاف سازی در کار خود موجبات تقویت بنیه مالی سازمان و شفاف سازی فرآیندهای مالی و نیز فراهم آوری اطلاعات صحیح جهت تصمیم گیری های اثربخش را فراهم نماید.
حرفه حسابداری از طریق ارائه اطلاعات درست به مدیران، نقش بسزایی در سیاست‌گذاری‌های خرد و کلان و شفاف‌سازی فعالیت‌های اقتصادی هر سازمانی دارد و این حسابداران هستند که به اعداد معنا می بخشند.
اینجانب روز حسابدار را به کلیه همکاران حسابدار، رؤسای امور مالی واحدهای تابعه، رؤسای ادارات و همکاران ستاد مدیریت امور مالی و بودجه دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون همراه با سلامتی و شادکامی برای این عزیزان آرزومندم.

1400/09/15