دعوت به مصاحبه (3 برابر ظرفیت) آزمون پذیرش دانش آموز بهورزی

با حمد و سپاس فراوان به درگاه خداوند متعال و با عرض سلام به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج) و آرزوی توفیق روز افزون ، بدینوسیله فهرست اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون پذیرش دانش آموز بهورزی به میزان حداکثر 3 برابر ظرفیت مورد نیاز در هر رشته محل به منظور انجام مصاحبه تخصصی اعلام می گردد. بدیهی است اعلام نتایج نهایی پس از انجام مصاحبه و بر اساس مجموع نمرات آزمون کتبی و مصاحبه مجددا اعلام خواهد گردید. مقتضی است داوطلبان راه یافته در این مرحله (طبق مندرجات کارنامه ) می بایستی با در دست داشتن اصل مدارک ذیل بهمراه یک سری از تصویر آن جهت انجام مصاحبه طبق جدول پیوست در تاریخ و ساعت مشخص شده به آدرس بیرجند، خیابان 15 خرداد ،حد فاصل خیابان مدرس و توحید جنب اداره کل بیمه سلامت استان ، معاونت بهداشتی دانشگاه طبقه 3 ، مراجعه نمایند.

1400/09/10