اطلاعیه شماره چهار آزمون پذیرش دانش آموز بهورزی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند آبانماه 1400

** اطلاعیه شماره 4 **

پیرو آگهی پذیرش دانش آموز بهورزی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مورخ 10/4/1400 و اطلاعیه های بعدی آن ، به اطلاع متقاضیان محترم می رساند آزمون کتبی داوطلبین مذکور در روز جمعه مورخ 21 آبان ماه 1400 برگزار خواهد گردید لذا ادامه مراحل بشرح ذیل اطلاع رسانی می گردد :

1- مراجعه کلیه داوطلبین به سایت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به آدرس : reg.bums.ac.ir و مشاهده وضعیت داوطلب (واجد شرایط شرکت درآزمون می باشد یا واجد شرایط شرکت در آزمون نمی باشد) از روز سه شنبه مورخ 4 آبان ماه 1400

2- داوطلبینی که واجد شرایط شرکت در آزمون نمی باشند در صورت اعتراض به وضعیت خود می توانند اعتراض خود را در سامانه مدیریت بازرسی دانشگاه به آدرس : https://takrim.bums.ac.ir/#complaints قسمت ثبت شکایات ، از روز چهارشنبه مورخ 5 آبان ماه 1400 لغایت روز یکشنبه مورخ 9 آبان ماه 1400 ثبت نمایند بدیهی است به اعتراضات این دسته از افراد پس از این تاریخ به هیچ عنوان رسیدگی نخواهد گردید .با توجه به شیوع ویروس کرونا ، از مراجعه حضوری جدا خودداری نمائید.

3- داوطلبین واجد شرایط شرکت در آزمون مراجعه به سایت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به آدرس : reg.bums.ac.ir جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون در روزهای چهار شنبه و پنج شنبه مورخ 19 و 20 آبان ماه 1400

4- شرکت در آزمون کتبی در مورخ 21/آبان 1400 ، بدیهی است مکان برگزاری آزمون در کارت ورود به جلسه اطلاع رسانی خواهد شد

ادامه مراحل آزمون پذیرش بهورز در یک نگاه

رویداد

تاریخ انجام

اعلام وضعیت داوطلبین

سه شنبه 4/08/1400

دریافت اعتراضات احتمالی

چهارشنبه 5/08/1400 لغایت روز یکشنبه 9/08/1400

دریافت کارت ورود به جلسه آزمون

چهار شنبه و پنج شنبه 19 و 20/08/1400

آزمون کتبی

جمعه 21/08/1400

تذکرات مهم :

قابل ذکر است وضعیت آندسته از داوطلبینی که واجد شرایط تعیین شده است به صورت مشروط در سایر مراحل حضور خواهند داشت و صدور کارت ورود به جلسه ، شرکت در آزمون کتبی ، شرکت در مصاحبه تخصصی و اعلام نتایج نهایی پس از بررسی کامل مستندات تحویلی داوطلبین و وصول استعلامات مربوطه خواهد بود بدیهی است اعلام نتایج نهایی آزمون با توجه به مفاد آگهی منتشر شده و رعایت اولویت های مقرر آگهی مربوطه و بررسی کامل پرونده داوطلبین می باشد . بدیهی است در هر مرحله از مراحل آزمون محرز شود داوطلب اطلاعات خلاف داده یا فاقد شرایط مندرج در آگهی است داوطلب از انجام مراحل بعدی محروم خواهد شد . و در صورت شرکت در کلاس های آموزشی ضمن اخراج ، داوطلب برابر تعهد اخذ شده موظف به پرداخت هزینه های مربوطه می باشد .و حتی در صورت صدور حکم استخدام ، حکم مزبور لغو و بلااثر می گردد. و فرد خاطی مطابق قوانین به دلیل ایجاد خسارت و از دست رفتن فرصت برای سایرین مورد پیگیری قانونی قرار می گیرد.

1400/08/03