بازدید معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه های عمرانی شبکه بهداشت و درمان زیرکوه

به گزارش روابط عمومی حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، یکشنبه مورخ 1400/7/4  دکتر حسین دهقانی به همراه مدیران حوزه معاونت توسعه از روند اجرای پروژه های عمرانی  در حال ساخت ( مرکز زهان ، شاهرخت ، استند ، ستاد شبکه و بیمارستان ) بازدید نموند .

درادامه نشست شورای مدیران حوزه توسعه دانشگاه جهت بررسی مشکلات شهرستان برگزار و درنهایت اهم مشکلات به عنوان مصوبات سفر به شرح ذیل تصویب شد .

-پیگیری احداث بیمارستان 64 تختخوابی کوثر از طریق دفتر مدیر کل منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت و درمان

- تخصیص اعتبار نصب دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان

- تامین دو دستگاه نوار قلب جهت مراکز

- تامین اعتبار به منظور تکمیل پروژه ساختمان اورژانس 115 استند

- بازسازی مرکز قدیم زهان به منظور پانسیون مرکز رفاهی جهت پرسنل

مقرر شد مدیران مشکلات مربوط هر حوزه را پیگیری و در جلسه بعدی اقدامات انجام شده گزارش نمایند.

در پایان دکتر محمد صادق ناصری ضمن تشکر و قدردانی از حضور یکایک مدیران از درگاه ایزد متعال آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون مسئلت نمود .
جلسه با ذکر صلوات پایان یافت .

1400/07/06