بازديد معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه از دوره آموزشي Cima (حسابداري مديريت خبره)

بازديد معاونت محترم توسعه مديريت و منابع دانشگاه از دوره آموزشي Cima (حسابداري مديريت خبره) صورت گرفت. در اين بازديد ، ابتدا گزارشي از فعاليت هاي انجام شده دوره آموزشي توسط رابط آموزشي وزارت بهداشت و درمان و انجمن حسابداران خبره ايران جناب آقاي طالعي به شرح ذيل اعلام شد:

در جهت رشد و ارتقا دانش حسابداري و مديريت پرسنل امور مالي تفاهم نامه اي بين معاونت محترم وزارت بهداشت و درمان با انجمن حسابداري خبره ايران منعقد شد كه دانشگاه علوم پزشكي بيرجند به عنوان اولين دانشگاه در تير ماه 96 اين دوره را شروع و هم اكنون در سراسر كشور در حال برگزاري مي باشد اين دوره به صورت هر دو هفته يكبار در عصر روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه برگزار مي گردد .

در اين دوره پرسنلي شركت نموده اند كه حداقل داراي مدرك كارشناسي در رشته هاي حسابداري ، مديريت و اقتصاد مي باشد .

دوره در سه سطح مقدماتي ، متوسط و پيشرفته برگزار ميگردد . كه شامل 9 درس مي باشد و در هر سطح يك درس حسابداري مالي و يك درس حسابداري مديريت و يك درس مديريت سازماني ارائه مي گردد و تاكنون اين دانشگاه سطح مقدماتي و متوسط را سپري نموده و هم اكنون سطح پيشرفته در حال برگزاري مي باشد .

پس از استماع گزارش ، معاونت محترم توسعه به تفاوت علم حسابداري و مديريت مالي اشاره نمودن و انتظاراتي كه از شركت كنندگان در پايان دوره براي تصميم سازي مديران و تجزيه و تحليل اطلاعات مالي و بهاي تمام شده كالا و خدمات خواهد بود،  تاكيد فرمودند و در پايان استاد دوره آقاي دكتر حسيني با تائيد ديدگاههاي معاونت محترم توسعه دانشگاه پيشنهاد نمودن كه مديران ، اطلاعات مديريتي در زمينه هاي مالي و تجزيه و تحليل از شركت كنندگان مطالبه نمايند .

مديريت امور مالي
1397/04/09