معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
اخذ گزارش مقبول حسابرسی سال 1399 برای چهارمین سال متوالی از هیات امناء دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، جلسه هیات امناء دانشگاه بیرجند درروز یکشنیبه 22/12/1400 با محوریت بررسی صورت های مالی سال 1399 در محل دبیرخانه هیات امناء وزارت بهداشت برگزار شد. در این جلسه گزارش حسابرس مستقل از حسابهای سال 1399 قرائت و طبق اظهار نظر حسابرس منتخب هیات امناء، عملکرد مالی دانشگاه از تمام جنبه های با اهمیت، طبق استاندارهای حسابداری به نحو مطلوب نشان داده شد.

در پایان جلسه اعضاء هیات امناء ضمن تصویب گزارش حسابرس و تایید مطلوبیت عملکرد مالی و فعالیت های دانشگاه با عنایت به رضایتمندی مسئولین دانشگاه و اعضاء هیات امناء از عملکرد چهار ساله مدیر امور مالی دانشگاه با تمدید مسئولیت آقای محمد سلمان احمدی شاهرخت درسمت مدیر مالی دانشگاه برای یک دوره 4 ساله موافقت کردند.

1400/12/23