معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
برگزاری آزمون دوره توجیهی بدو خدمت ویژه پرسنل جدید الاستخدام

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه : آزمون توجیهی بدو خدمت ویژه کارکنان مجموعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در صبح روز پنجشنبه مورخ 19/12/1400 از ساعت 9 الی 11 صبح به صورت حضوری در یک نوبت و همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد گردید .

دفترچه سوالات شامل 100 سوال و مدت پاسخگویی به مدت 100 دقیقه خواهد بود.

کارت ورود به جلسه آزمون از طریق سایت مرکز سنجش به آدرس: www.sanjeshp.ir از روز سه شنبه مورخ 17/12/1400 لغایت 8 صبح روز پنج شنبه مورخ 19/12/1400 صادر خواهد شد.

ضمناً :

درب ورودی سالن جهت شروع فرایند آزمون از ساعت 8 تا 45: 8 صبح جهت ورود داوطلبین به حوزه امتحانی باز و از ورود افراد بعد از ساعت ذکر شده جلوگیری به عمل خواهد آمد.

داوطلبان علاوه بر ارائه پرینت کارت ورود به جلسه ملزم به ارائه شناسنامه عکس دار و یا کارت شناسایی معتبر عکس دار می باشند.

داوطلبان می بایست مداد نرم و پاک کن همراه داشته باشند و از همراه داشتن هرگونه جزوه،کتاب،یادداشت،کیف دستی و تلفن همراه،ساعت هوشمند،وسایل هوشمند الکترونیکی و... در جلسه ی آزمون جدا خودداری نموده، در غیر اینصورت بمنزله تقلب تلقی خواهد گردید.

این آزمون شامل سوالات چهار گزینه ای بوده و هر سوال فقط یک پاسخ صحیح دارد و به پاسخ غلط نمره منفی تعلق نمی گیرد.

لازم به ذکر است در خصوص اهمیت گذراندن دوره توجیهی بدو خدمت، شرکت در دوره های آموزشی و استفاده از مزایای مربوطه، منوط به گذراندن این دوره خواهد بود.

1400/12/16