دومين جلسه مسئولين امور مالي واحدهاي تابعه دانشگاه

جلسه اي در شبكه سرايان با حضور رياست محترم شبكه و سرپرست محترم فرمانداري شهرستان سرايان ، مديريت محترم امور مالي ، مسئولين مالي واحدهاي تابعه ، روساي ادارات مديريت مالي برگزار گرديد .

در ابتدا رياست محترم شبكه با خير مقدم به حاضرين ، اينگونه نشستهاي فني و تخصصي را در زمينه تبادل اطلاعات و رفع مشكلات و فرآيندها موثر ارزيابي نمودند .

سپس مدير مالي دانشگاه با توصيف وضعيت فعلي اقتصاد و تهديدهاي دشمنان ، عبور از اين بحران را مستلزم مديريت صحيح منابع و مصارف دانست و مسئولين امور مالي را ملزم به ارائه اطلاعات مديريتي در زمينه مسائل مالي در جهت تصميمات كارشناسي به مديران نمود.

در ادامه ، با عنايت به نقدينگي كه در اختيار واحدها قرار ميگيرد مقرر شد در زمينه تامين دارو و ملزومات پزشكي براي دوره 4 ماهه تا 6 ماهه اقدام نمايند .

با توجه به حضور تيم پايش وزارت خانه در شهريور ماه ، تاكيد گرديد قبل از شروع برنامه پايش ، واحدها خودارزيابي داشته و با توجه به چك ليستهاي اعلام شده اقدام نمايند .

درپايان مديريت محترم مالي دانشگاه روساي ادارات را معرفي نمودند و هر اداره برنامه هاي خود را در سال 97 به سمع حاضرين رساند .

مديريت امور مالي
1397/05/28

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/05/12